✅ 360.000+ foto's per jaar

✅ Beschikbaar in 80+ gemeentehuizen

✅ 300+ locaties in Nederland

Ontdek het gemak van de fotocabine

In 6 simpele stappen leggen we je hieronder uit hoe je bij ons een goedgekeurde pasfoto kan maken.

Met ruim 40 jaar ervaring hebben we een fotocabine ontworpen die het mogelijk maakt om zeer eenvoudig een pasfoto te maken.

VIND EEN FOTOCABINE

1. Plaatsnemen

Neem plaats op de rode stoel in de fotocabine en sluit de gordijnen. Het sluiten van de gordijnen zorgt ervoor dat het licht juist is in de fotocabine.

2. Kies een type foto

Kies via het touchscreen het gewenste type foto. Onze machines hebben een eenvoudige interface met grote raakvlakken die zorgen voor gebruiksgemak.

3. Instructies

De fotocabine voorziet je van instructies via het touchscreen. Volg de instructies zo nauwkeurig mogelijk op, dit zal ervoor zorgen dat je een goedgekeurde foto krijgt.

4. Foto maken

Na het volgen van de instructies kan de camera juist afgesteld worden in hoogte. De machine zal je helpen om eenvoudig de correcte hoogte te vinden.

Zodra de juiste hoogte is gevonden telt de machine af en dan wordt de foto gemaakt.

5. Kies foto

Het is mogelijk om uit maximaal 3 gemaakte foto's de beste te kiezen. Het systeem zal automatisch laten zien of de foto voldoet aan de eisen.

6. Betalen & Printen

Als laatste stap kun je contactloos betalen met een betaalkaart. Wij accepteren alle gebruikelijke betaalkaarten inclusief credit cards.

Op sommige locaties is het nog mogelijk om contant te betalen, echter zijn we dit aantal sterk aan het verminderen.

Nadat er betaald is zal de machine de foto's voor je uitprinten.