✅ Snel en betaalbaar

✅100+ gemeentehuizen

✅ 300+ locaties

In het kort

Leuk dat je meer wilt weten over Photo-ME. We zijn een trots onderdeel van de Making Easy Group, of kortweg ME-Group, en we zijn actief in maar liefst 15 landen. Met meer dan 27.800 fotocabines verspreid over deze landen, zetten we ons in om jouw leven een stukje makkelijker te maken. Onze fotocabines zijn ontworpen om foto's van hoge kwaliteit te leveren, perfect voor officiële documenten zoals paspoorten, rijbewijzen en meer.

Wat we doen

Bij Photo-ME draait alles om het vereenvoudigen van jouw leven. Met onze fotocabines, die je op veel toegankelijke plekken kunt vinden, maken we het maken van pasfoto's een fluitje van een cent. Of je nu snel een pasfoto nodig hebt voor je nieuwe paspoort, of je rijbewijs wilt verlengen, onze cabines staan klaar om je te helpen.

Foto maken in Photo-ME pasfotocabine

De kracht van self-service

Onze fotocabines bieden je de vrijheid om zonder afspraak pasfoto's te maken. Je kunt eenvoudig je eigen pasfoto's maken en printen, en dat allemaal tegen een scherpe prijs. Je krijgt drie kansen om de perfecte foto te maken, en je kiest zelf welke je wilt printen.

Garantie van kwaliteit

In al onze fotocabines maken wij gebruik van exclusieve Photo-ME software die ervoor zorgt dat je een pasfoto maakt die voldoet aan de laatste eisen. De pasfoto kun je gebruiken voor een nieuw paspoort, je rijbewijs, een visum en nog veel meer.

Het is heel gemakkelijk om een pasfoto te maken: neem plaats, lees en luister wat je moet doen en volg de stappen op het scherm.

Is er iets misgegaan? Dan maak je gebruik van onze kwaliteitsgarantie, neem contact op met de klantenservice, dan maken we het voor je in orde.

Kwaliteitsgarantie voor pasfoto maken