✅ 285.000+ foto's per jaar

✅ Direct een pasfoto voor slechts 8€

✅ 300+ locaties in Nederland

Photo-ME en ME-Group

Photo-ME is een onderdeel van de Making Easy Group, ook wel ME-Group. Wij maken het leven van miljoenen mensen makkelijker over de hele wereld. We voorzien service met ruim 43.000 onbemande verkoopautomaten in 20 landen. Naast Photo-ME bieden wij ook service op het gebied van voedsel, was behoefte en overig vermaak. Je hebt ze misschien wel eens zien staan in Nederland, die hele grote wasmachines van Revolution Laundry, die zijn ook van ons.

Al onze verkoopautomaten worden wereldwijd onderhouden door een netwerk van 650 ervaren technici. 24/7 staan wij klaar om de wereld weer een stukje beter te maken.

Met een gevestigd netwerk van meer dan 27.800 fotocabines, bieden wij fotografische kwaliteit en technologie. De fotocabines bevinden zich daarom meestal op toegankelijke locaties met veel bezoekers, zoals reisknooppunten en winkelcentra.

De kracht van self-service

Onze fotocabines bieden vrijheid en gemak. Je hoeft niet naar een fotograaf om een afspraak te maken.

Met onze fotocabines maak en print je simpel en snel je eigen pasfoto's tegen een scherpe prijs. Je krijgt drie keer de kans om een pasfoto te maken en kiest zelf welke je uitgeprint wilt hebben.

Garantie van kwaliteit

In al onze fotocabines maken wij gebruik van exclusieve Photo-ME software die ervoor zorgt dat je een pasfoto maakt die voldoet aan de laatste eisen. De pasfoto kun je gebruiken voor een nieuw paspoort, je rijbewijs, de OV-chipkaart een visum en nog veel meer.

Het is heel gemakkelijk om een pasfoto te maken: neem plaats, lees en luister wat je moet doen en volg de stappen op het scherm.

Is er iets misgegaan? Dan maak je gebruik van onze kwaliteitsgarantie, neem contact op met de klantenservice, dan maken we het voor je in orde.